top of page

Therapeutische
Massage

therapeutische massage. Holistic pulsing. Fysieke en emotionele spanningen loslaten. Massage op kleding.
Logo

Onze massages bieden we zo veel mogelijk op maat aan. Dat wil zeggen dat we voorafgaand aan de massage samen kijken naar het geheel van je klachten en behoefte en op basis daarvan bepalen waar je het meeste baat bij zou hebben. Ook kijken we niet alleen of er medische bijzonderheden zijn waarmee we rekening moeten houden maar ook psychische klachten, spanningen of patronen. Een massage kan namelijk een positieve invloed hebben op het doorbreken hiervan.

Holistic pulsing

Holistic Pulsing is een zachte, therapeutische behandelingsmethode gebaseerd op het idee dat zachte, ritmische bewegingen van het lichaam kunnen helpen om fysieke en emotionele spanningen los te laten, waardoor een diepe staat van ontspanning en welzijn wordt bevorderd. Holistic Pulsing is geschikt voor wie graag een massage wilt maar graag de kleren aan wil houden. 

 

Tijdens een Holistic Pulsing-sessie lig je ontspannen en volledig gekleed op een massagetafel. De massagetherapeut gebruikt zachte, wiegende en pulserende bewegingen om het hele lichaam te bewegen. Deze bewegingen variëren in snelheid, ritme en druk, afhankelijk van jouw behoeften. 

 

De constante, wiegende bewegingen helpen energetische blokkades op te lossen en de natuurlijke stroom van energie door het lichaam te bevorderen. Deze methode kan bijdragen aan het verbeteren van de lichamelijke en geestelijke gezondheid, waaronder het verminderen van stress en angst, het verlichten van spierspanning en het verbeteren van de slaapkwaliteit.

- Massage versterkt de lichaamseigen weerstand -

received_2045717102474341_edited_edited.jpg
bottom of page