top of page

Creatieve 
workshop

Mindfull boetseren

In onze creatieve workshops ligt de nadruk op het genieten van het creatieve proces en de daaruit voortvloeiende ontspanning, niet op het eindresultaat of een specifiek doel. We verwelkomen alle bijdragen en benadrukken dat iedereen over creativiteit beschikt, iets wat we tijdens de workshop samen kunnen herontdekken.

 

Deze sessies worden verrijkt met visualisatie- en meditatieoefeningen, die een kans bieden om even los te komen van de dagelijkse patronen. In deze tijd van digitalisering en constante verandering is het voor iedereen waardevol om momenten te vinden om de verbinding te voelen met de innerlijke kern. Voor kinderen en jongeren zijn de creatieve momenten ook een mogelijkheid om te aarden, zichzelf beter te leren kennen en hun verborgen talenten te ontdekken.
 

Creatieve uitdagingen kunnen bovendien therapeutisch werken voor kinderen, jongeren en volwassenen, vooral in tijden van onrust of na ingrijpende gebeurtenissen. Creatief bezig zijn helpt bij het ontspannen en verwerken van moeilijke situaties. Daarnaast kunnen onze workshops een waardevolle aanvulling zijn op gesprekstherapie, door een andere manier te bieden om emoties en gedachten te verkennen.

Tauber 52, Den Haag

Individueel op afspraak
Groepssessies (vrouwen)
 
Ouder en Kind groepsworkshop

Vooraf te reserveren via deze link 

- Herontdek je creativiteit -

Neem een kijkje bij een van onze  workshops

bottom of page