top of page
Mindfulness

Mindfulness
training

Wat is Mindfulness?

Mindfulness is een eenvoudige, maar krachtige manier van aandacht geven aan het huidige moment. Het gaat om het bewust worden van onze gedachten, gevoelens, lichamelijke sensaties en de omgeving om ons heen, zonder oordeel. Dit betekent dat we dingen opmerken zonder ze meteen te willen veranderen of erop te reageren. 

 

Het beoefenen van mindfulness kan ons helpen te ontsnappen aan de automatische piloot van alledaagse gewoonten en reacties. Het leert ons pauzeren, observeren en bewuster te reageren op het leven. Dit kan leiden tot een vermindering van stress, een toename van emotionele balans en een verbetering van de algemene gezondheid en welzijn.

 

Mindfulness is geen complexe meditatiepraktijk die jaren van studie vereist; het is toegankelijk voor iedereen en kan worden geïntegreerd in het dagelijks leven, ongeacht leeftijd of achtergrond.

 

Onze mindfulness trainingen zijn er om je te ondersteunen op het gebied van je mentale welzijn, door technieken aan te bieden die helpen bij het beheersen van stress, angst, depressie en andere psychische uitdagingen.

-  Ruimte voor positiviteit en meer rust -

Individuele Mindfulness Training: Deze sessies zijn bijzonder waardevol voor mensen die kampen met psychische klachten. In een veilige, één-op-één setting, werk je samen met een ervaren trainer om mindfulness vaardigheden te ontwikkelen die je kunnen helpen in het omgaan met en begrijpen van je emoties, gedachten en lichaamssensaties.
 

Groeps Mindfulness Training: De groepssessies bieden een unieke kans om verbinding te maken met anderen die soortgelijke ervaringen doormaken. In een begripvolle en ondersteunende omgeving, leer je gezamenlijk mindfulness technieken die bevorderlijk zijn voor psychisch welzijn en die een gevoel van gemeenschap en gedeeld begrip creëren.
Vooraf te reserveren via deze link 
 

Mindfulness voor KinderenBij Oase Jongerencoaching bieden we een bijzondere 4-weekse mindfulnesscursus aan, speciaal ontworpen voor kinderen. Deze cursus is een investering in de emotionele en mentale welzijn van uw kind, waarbij ze vaardigheden leren die hen een leven lang van pas komen.
 

Onze aanpak in mindfulness is erop gericht om je praktische hulpmiddelen te bieden die dagelijks gebruikt kunnen worden om het welzijn te bevorderen. Of je nu nieuw bent met mindfulness of al enige ervaring hebt, onze trainingen zijn toegankelijk en aangepast aan jouw behoeften.

 

Je kan contact met ons opnemen voor meer informatie over wat onze mindfulness trainingen voor jou kunnen betekenen.

bottom of page